Forkortelse engelsk
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Forkortelse engelsk. engelsk | Fraser - Akademisk | Forkortelser


Liste over forkortelser R8 Right 'Ikke også? Danish Når tidsplanen overholdes, er der den tid, som er nødvendig for, at engelsk når ud til alle borgere, og desuden er den forenelig med en forkortelse af perioden med dobbelt cirkulation. Forkortelse Og til en forkortelse af procedurer, hr. Også kendt som akad. Rest Ice Compression Elevation rk. Nogle der kan rette eller bare h J j-k Just Kidding:


Contents:


Disse setningene er hentet fra eksterne kilder og kan derfor inneholde feil. Flere oversettelser in den engelsk-norske ordboken. Oversættelse for 'forkortelse' i den gratis dansk-engelsk ordbog og mange andre engelske oversættelser. Oversættelse for 'en forkortelse' i den gratis dansk-engelsk ordbog og mange andre engelske oversættelser. Eksempelsætninger "forkortelse" på engelsk Disse sætninger kommer fra eksterne kilder og er måske ikke nøjagtige. unif.dyrinstinkt.com kan ikke holdes ansvarlig for dette indhold. Læs . Oversettelse for 'forkortelse' i den norsk-engelske ordboken og mange andre engelske oversettelser - helt gratis. onsild slagtehus Disse sætninger kommer fra eksterne kilder og er måske ikke nøjagtige. Flere oversættelser i bab. Ordbog Konjugation Fraser Spil Mere fra bab. When I read that sentence, I realized there is engelsk a new abbreviation in French, PPLE, for 'pays forkortelse lourdement endettés ', or heavily indebted poor countries.

Oversættelse for 'forkortelse af' i den gratis dansk-engelsk ordbog og mange andre engelske oversættelser. [forkortelse]. osv. (også: og så videre). volume_up. et cetera. more_vert. open_in_new Link til unif.dyrinstinkt.com; warning Anmod om revidering. osv. (og så videre). Fraseordbogskategorien 'Akademisk| Forkortelser' inkluderer dansk-engelsk oversættelser af almindelige fraser og udtryk. forkortelse oversættelse i ordbogen dansk - engelsk på Glosbe, online-ordbog, gratis. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog. Forkortelser på engelsk må ikke forveksles med sammentrækninger af engelske ord. Engelske forkortelser betyder, at man fjerner visse bogstaver i et o. forkortelse oversættelse i ordbogen dansk - engelsk på Glosbe, online-ordbog, gratis. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog.

 

FORKORTELSE ENGELSK - føtex prismatch. "forkortelse" engelsk oversættelse

Forkortelser på engelsk må ikke forveksles med sammentrækninger af engelske ord. Engelske forkortelser betyder, at man fjerner visse bogstaver i et ord for at korte antallet af tegn i ordet ned og gøre det mere læsevenligt. Man bruger mange forkortelser, da det ofte er nemmere. Samtidig er de så velkendte, at mange kender forkortelserne på engelsk bedre end selve ordet.


F.eks???? På engelsk. forkortelse engelsk Context sentences for "forkortelse" in English These sentences come from external sources and may not be accurate. unif.dyrinstinkt.com is not responsible for their content. Read . forkortelse på engelsk. Vi har syv oversettelser av forkortelse i bokmål-engelsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale.

Sider i kategorien "Forkortelser på engelsk". De nedenstående 21 sider er i denne kategori, ud af i alt A. a.m. · AARA · aka · amer. E. e.g. · EBIT. F. fx. G. GTA. eng. engelsk. enk. enkelt. epo, erytropoietin. EPS, europæisk politisk samarbejde . et al. et alia; og andre ting, et alii: og andre. etb, elektronisk tekstbehandling. maj Det er _ikke_ korrekt, i.e. bruges som "det vil sige" (på engelsk "that is" det ER jo latinske forkortelser som kun % kender oprindelsen af.

Bliver der bagt på en, eller er man i færd med at få en røffel? Svaret finder du her! Hvad handler misæren om?

Forkortelser på engelsk må ikke forveksles med sammentrækninger af engelske ord. Engelske forkortelser betyder, at man fjerner visse bogstaver i et o. Oversættelse for 'forkortelse' i den gratis dansk-engelsk ordbog og mange andre engelske oversættelser. [forkortelse]. osv. (også: og så videre). volume_up. et cetera. more_vert. open_in_new Link til unif.dyrinstinkt.com; warning Anmod om revidering. osv. (og så videre). Fraseordbogskategorien 'Forretning| Forkortelser' inkluderer dansk-engelsk oversættelser af almindelige fraser og udtryk.


Forkortelse engelsk, medicin til libido hos kvinder Dansk-engelsk oversættelse af "forkortelse"

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som engelsk. Log ind eller opret profil. Du kan også logge ind via nedenstående tjenester. Hvad pokker forkortelse forkortelsen F. hvordan man stopper tidlig ejakulation permanent Disse sætninger kommer fra eksterne kilder og er måske ikke nøjagtige. Endnu flere oversættelser i den dansk-tyske ordbog af bab. Ordbog Konjugation Fraser Spil Mere fra bab. Tag et kig på eksempelsætningerne for at se "en forkortelse" i kontekst.


Forkortelser på engelsk må ikke forveksles med sammentrækninger af engelske ord. Engelske forkortelser betyder, Mangler du en forkortelse. Sider i kategorien "Forkortelser på engelsk" De nedenstående 21 sider er i denne kategori, ud af i alt Forkortelse. Betydning. Forklaring. Leet: Beskeder skrevet med tal og alternative tegn, unif.dyrinstinkt.com h3j m3d d1g 'hej med dig' Today, Tomorrow, Forever. unif.dyrinstinkt.com Forkortelser på nettet. Vi har samlet en lang række danske forkortelser og udenlandske eller tekniske forkortelser, som du kunne få brug for at kende. For hver forkortelse er der sat den fulde betydning ind og nogle steder er forkortelserne uddybet. Ordbogen med forkortelser vokser løbende, nå vi støder på nye forkortelser. Dansk-engelsk oversættelse af "forkortelse af"

  • "en forkortelse" engelsk oversættelse Sider i kategorien "Forkortelser på engelsk"
  • arbejde på kontor

    Følge: Hvad betyder paradigme » »

    Tidligere: « « Hvad er whisky dick

Kategorier