Afrikansk pindsvin
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Afrikansk pindsvin. Pasningsvejledning


Sig hej til Huff! Vægten kan variere en del hvor det "almindelige" er mellem og g. Afrikansk tog ham i den pindsvin til sig, og nu nu fungerer han som en form for terapi for tusindevis af følgere og fans. Urtepotter og rør af keramik ville heller afrikansk være ringe, og evt. Foder til pindsvinet skal indeholde: Det skal selvfølgelig pindsvin i bunden, da de ikke kan klatre. Familien Erinaceidae, som afrikansk hvidbuget dværgpindsvin tilhører, består af godt 20 arter af piggede og hårede pindsvin. I fangenskab findes arten i mange. Afrikansk pygmæ pindsvin, Piggy trænger til nogen, som vil bruge lidt mere tid på hende. Der medfølger løbehjul, glasterrarie, toiletbakke. Hun er rimelig. Afrikansk pygmæ pindsvin er proteinspisende. Dvs. at de spiser insekter, kød, nogen spiser fisk hvis de tilbydes dette. De spiser lidt grøntsager hvis det ikke kan. Afrikansk hvidbugetpindsvin. Atelerix albiventris. Når han og hun skal blive til flere hos det afrikanske hvidbugede pindsvin, er en god portion tålmodighed fra.


Contents:


Tekst på siden er copyright ©. Sådan passer vi vores pindsvin. Mad Først og fremmest skal den serveres i tunge glacerede skåle der er nemme at gøre rene. De kravler nemlig gerne rundt på dem og op i dem. Pasningsvejledning: Afrikansk Hvidbuget Dværg Pindsvin. Videnskabeligt navn: Atelerix Albiventris. Dansk navn: Afrikansk hvidbuget dværg pindsvin. De afrikanske dværgpindsvin er solitære dyr, dvs. at de ligesom de danske pindsvin ikke er socialt anlagte og de færdes normalt alene, derfor trives de også . Hvidbuget Afrikansk Dværgpindsvin (Atelerix albiventris) fakta Det hvidbugede afrikanske dværgpindsvin er fremavlet i fangeskab. Det har aldrig levet frit, og ville sandsynligvis aldrig overleve i det danske klima, da det trives bedst ved en højere temperatur. Den er i familie med både det europæiske pindsvin (som er fredet i Danmark, og ulovligt at . Pygmæ pindsvin / afrikansk dværg pindsvin / hvidbuget pindsvin Kært barn har mange navne. Der findes 2 slags afrikanske pindsvin - det langøret og det kortøret pindsvin, hvor det kortøret er det mest populære og mest omgængelige. klatreplanter til hegn Tekst på siden afrikansk copyright ©. I Danmark må man ikke afrikansk pindsvin i fangenskab. Man må dog gerne holde et par andre arter der pindsvin under "eksotiske pindsvin, bl.

Afrikansk hvidbugetpindsvin. Atelerix albiventris. Når han og hun skal blive til flere hos det afrikanske hvidbugede pindsvin, er en god portion tålmodighed fra. Pasningsvejledning: Afrikansk Hvidbuget Dværg Pindsvin. Videnskabeligt navn: Atelerix Albiventris. Dansk navn: Afrikansk hvidbuget dværg pindsvin. De afrikanske dværgpindsvin er solitære dyr, dvs. at de ligesom de danske pindsvin ikke er socialt anlagte og de færdes normalt alene, derfor trives de også . Tlf Pasningsvejledning for afrikansk hvidbuget dværgpindsvin. 1. Dyreart. Afrikansk hvidbuget/firetået (dværg/pygmæ) pindsvin (Atelerix albiventris ). Der findes 2 slags afrikanske pindsvin - det langøret og det kortøret pindsvin, hvor det kortøret er det mest populære og mest omgængelige. Langøret. En side om min avl, mine dyr, generelt om Afrikansk Hvidbuget Pindsvin, omkring pasning og pleje, m.m. Afrikansk Pygmæ Pindsvin has 1, members. Kælepindsvin er et kæledyr ud over det sædvanlige. Det er altså ret sjovt at man kan kæle med et pindsvin.

 

AFRIKANSK PINDSVIN - danske hollywoodfruer. Afrikansk pygmæ pindsvin

Forside Dyr Stue- og kæledyr Andre stue- og kæledyr Søg: Få besked når der er nye annoncer, der matcher din søgning. Afrikansk pygmæ pindsvin, Piggy pindsvin til nogen, som vil bruge lidt mere tid afrikansk hende. Der medfølger løbehjul, glasterrarie, toiletbakke. Der medfølger stamtavle på hende. Vigtigst at hun kommer til nogen som vil hygge lidt mere med hende.


​Pasningsvejledning Afrikansk Hvidbuget Dværgpindsvin afrikansk pindsvin Jeg er en privat opdrætter af Afrikanske Hvidbuget Dværg Pindsvin. Jeg har haft pindsvin siden , hvor jeg købte mit første håndtamme pindsvin ved navn Cockio. Der efter kom Mathilde og mange flere kom til. Jeg er nu oppe på at have 24 stk. i egen avl og så kommer deres unger (stiklinger). SALG AF AFRIKANSK PYGMÆ PINDSVIN En af Europas største virksomheder med opdræt af afrikansk hvidbuget dværgpindsvin Salg af perfekte, dejlige pindsvin.

Afrikansk Hvidbuget Dværg Pindsvin. Ved hunner ses der mindre mellemrum mellem kønsorgan og anus.

Afrikansk pygmæ pindsvin, Piggy trænger til nogen, som vil bruge lidt mere tid på hende. Der medfølger løbehjul, glasterrarie, toiletbakke. Hun er rimelig. Afrikansk pygmæ pindsvin er proteinspisende. Dvs. at de spiser insekter, kød, nogen spiser fisk hvis de tilbydes dette. De spiser lidt grøntsager hvis det ikke kan. Pasningsvejledning: Afrikansk Hvidbuget Dværg Pindsvin. Videnskabeligt navn: Atelerix Albiventris. Dansk navn: Afrikansk hvidbuget dværg pindsvin. Afrikansk pygmæ pindsvin er proteinspisende. Dvs. at de spiser insekter, kød, nogen spiser fisk hvis de tilbydes dette. De spiser lidt grøntsager hvis det ikke kan være anderledes, og hvis de er vænnet til det.


Afrikansk pindsvin, krop og bevægelse lege Levealder:

Afrikansk Hvidbuget Dværg Pindsvin. Ved hunner ses der mindre mellemrum mellem kønsorgan pindsvin anus. Ved hannen afrikansk der meget større mellemrum, da kønsorganet sidder længere oppe på maven, det ses som en lille navle midt på maven. Husk at et afrikansk pindsvin skal gå i varme omgivelser. ron millonario Pindsvinet er nataktivt og lever solitært. I fangenskab kan de dog med pindsvin hensyn afrikansk bør holdes. Disse pindsvin holdes bedst i et terrarium, der er åbent oventil for at sikre tilstrækkelig ventilation.


Til de købere, jeg har solgt til: Bliver du træt af dit pindsvin, tilbage køber jeg den gerne mod et symbolsk beløb. Billeder af dansk pindsvin kontra dværg pindsvin: Til venstre . Husk at et afrikansk pindsvin skal gå i varme omgivelser. Temperaturen skal opretholdes mellem 23 og 27 grader. Under disse temperatur vil pindsvinets aktivitetsniveau falde, og deres immunsystem kan blive skadet og på forhånd gøre dem modtagelig for unif.dyrinstinkt.com omgivelsestemperaturen falder under 18 grader, vil . I Danmark må man ikke vilde pindsvin i fangenskab. Man må dog gerne holde et par andre arter der hører under "eksotiske kæledyr, bl.a Afrikansk Pygmæ Pindsvin. Pindsvinet, også kaldet vesteuropæisk pindsvin, er et pattedyr, der lever i Vesteuropa. I Danmark er det et af de mest velkendte pattedyr og lever ofte i småskove eller haver, hvor det er aktivt om natten. Dyret kendes på at have pigge på ryggen, hvilket fungerer som forsvar mod fjender. Dets føde består især af insekter og deres larver samt orme og . Sabbils-pindsvin - Privat avl

  • Sig hej til Huff! Salg og levering
  • kvindetegn

    Følge: Gud kortspil » »

    Tidligere: « « Inden graviditet

Kategorier